Theatershow Claudia de Breij: Hier ben ik zie je zaterdag 30 april op NPO 1

Theatershow Claudia de Breij: Hier ben ik zie je zaterdag 30 april op NPO 1
Een corona-voorstelling van De Breij

Kijktip :

Sinds 2020, het jaar waarin de coronacrisis uitbrak in Nederland, staat Claudia de Breij in de theaters op de planken met de voorstelling Hier ben ik. Een registratie van deze show is vanavond te zien op NPO 1.

Claudia de Breij: Hier ben ik gemist? Kijk de hele theatershow terug via Gids.tv.

Heintje Davids
De voorstelling Hier ben ik gaat over Heintje Davids, de legendarische Nederlandse variétéartieste die vanaf 1907 tot aan haar dood in 1975 op de planken stond in ons land. Heintje was het jongste kind uit het beroemde Joodse theatergezin Davids. Ze wilde dolgraag een carrière op de planken, maar haar ouders vonden haar te dik en lelijk voor het toneel.

Bijrollen
Ondanks de harde kritieken zette ze door en begon haar carrière als revuezangeres. In de voorstelling zingt De Breij liedjes van Davids, maar ook eigen materiaal; zo heeft ze een nieuwe versie van 'Mag ik dan bij jou' gemaakt. Haar muzikanten Michelle Samba en Abdelhadi Baaddi spelen de bijrollen.

Claudia de Breij: Hier ben ik is op zaterdag 30 april om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Claudia de Breij: Hier ben ik terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's