Britse thriller Trigger Point vanaf zaterdag wekelijks te zien op Canvas

Britse thriller Trigger Point vanaf zaterdag wekelijks te zien op Canvas
Dubbele afleveringen op zaterdag

Kijktip :

Vanaf vanavond is de gloednieuwe Britse thrillerserie Trigger Point te zien op de Vlaamse zender Canvas. Elke week is de serie met een dubbele aflevering te zien. In Trigger Point volgen we Lana Washington, een explosievenexpert bij de Londense politie.

Trigger Point gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bommenfabriek
De serie begint midden in een zomerse hittegolf. We maken kennis met Lana Washington en Joel Nutkins, die opgeroepen worden bij een antiterrorisme-operatie in een Londense woonwijk. Daar wordt een mogelijke bommenfabriek onderzocht. Van de bommenmaker ontbreekt ieder spoor, maar er is dreiging van een nóg dodelijkere terroristische dreiging.

Race tegen de klok
Al snel wordt duidelijk dat Lana en Joel een race tegen de klok voeren, waarbij ze zoveel mogelijk levens moeten proberen te redden. Op meerdere plekken in de stad bevindt zich namelijk een bom, waarvan de ontploffing desastreuze gevolgen kan hebben. Het vormt de zenuwslopende aftrap van Trigger Point.

Trigger Point start op zaterdag 30 april met wekelijks dubbele afleveringen om 20.40 uur te zien op Canvas. Je kunt alle afleveringen van Trigger Point terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Britse thriller Trigger Point vanaf zaterdag wekelijks te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV