Dennis Weening presenteert nieuw seizoen Levenslang Met Dwang

Dennis Weening presenteert nieuw seizoen Levenslang Met Dwang
Mensen met dwangstoornis op reis

Nieuws

Dennis Weening gaat op reis met acht mensen die een ernstige dwangstoornis hebben. In het nieuwe seizoen van Levenslang Met Dwang vertrekken ze naar Thailand, waar de kandidaten zullen vechten voor een normaal bestaan. Weening neemt de presentatie over van Jan Kooijman, die nu bij de NPO presenteert.

Onder begeleiding van de beste experts op dit gebied maken ze een confronterende roadtrip en gaan ze de moedige strijd aan om hun obsessieve dwang aan te pakken. De deelnemers hebben allemaal een dwangstoornis die zó overheersend is, dat zij geen normaal leven kunnen leiden.

Dennis Weening

Tijdens de reis verblijven Dennis en de kandidaten gezamenlijk op verschillende locaties, die steeds primitiever worden. Door middel van intensieve exposuretherapie en diverse praktijkopdrachten helpen de experts die meereizen om de dwangstoornissen te verminderen zodat de patiënten weer een normaal leven kunnen leiden en eindelijk weer mee kunnen draaien in de maatschappij.

Levenslang Met Dwang is vanaf maandag 23 april wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Tags: thailand, presentatie, levenslang, npo, patiënt, rtl 5, expert, rtl, dennis weening, jan kooijman, maatschappij, reis, roadtrip

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »