Diversiteitsconcert Concert for Change zie je zondag (1 mei) op NPO 1

Diversiteitsconcert Concert for Change zie je zondag (1 mei) op NPO 1
Start van diversiteitsmaand mei

Kijktip :

Bij de publieke omroep staat de hele maand mei in het teken van onderwerpen als discriminatie, racisme en uitsluiting. Het past bij het thema diversiteit en vanavond is er zelfs een heus concert te zien om dit thema luister bij te zetten, Concert for Change.

Concert for Change gemist? Je kunt het hele concert terugkijken bij Gids.tv.

Reportages
Concert for Change is een samenwerking tussen de omroepen BNNVARA, EO, MAX en WNL. Muzikale optredens worden gecombineerd met prachtige reportages over inclusiviteit vanuit het hele land. Het moet een show worden van inspiratie, met positieve voorbeelden en bijzondere verhalen. De muziek brengt mensen in beweging en biedt troost en warmte.

Optredens
Na de bijzondere reportages is het tijd voor een live-optreden met een band onder leiding van producer Eric van Tijn. Deze band begeleidt onder anderen Glen Faria, HAEVN, Iris Hond, Berget Lewis, Tabitha en Dani van Velthoven bij prachtige optredens. De algehele presentatie is in handen van Carrie ten Napel en Giovanca Ostiana, met bijdragen van verslaggevers.

Concert for Change is op zondag 1 mei om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het hele Concert for Change terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Diversiteitsconcert Concert for Change zie je zondag (1 mei) op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV