Fortuna Sittard - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

Fortuna Sittard - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 31ste speelronde

Sport :

Op zondag 1 april spelen Feyenoord en Fortuna Sittard in de eenendertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Fortuna Sittard Stadion. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Fortuna Sittard - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De mannen uit Rotterdam-Zuid verraste donderdag vriend en vijand door in eigen huis te winnen van Olympique Marseille, door twee goals van spits Cyriel Dessers. Terwijl ze volgende week naar de Franse kustplaats toe moeten, spelen ze ook nog "even" een duel tegen laagvlieger Fortuna. Zullen de koppies er wel helemaal bij zijn?

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Fortuna Sittard - Feyenoord is zondag 1 mei om 16.45 uur live te zien op ESPN / ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fortuna Sittard - Feyenoord live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV