Nieuw seizoen De Kwis start met minister Hugo de Jonge

Nieuw seizoen De Kwis start met minister Hugo de Jonge
'Gevreesde kwismasters' keren terug

Nieuws

Het tiende seizoen van De Kwis gaat van start met vicepremier Hugo de Jonge als gast. Minister Hugo de Jonge neemt plaats naast gastheer Paul de Leeuw en wacht af wat 'de meest gevreesde kwismasters van Nederland' voor hem in petto hebben.

De Jonge is politicus voor het CDA, vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast staat hij bekend om zijn veelkleurige schoenen. Bovendien is hij de eerste gast van het nieuwe seizoen van het tv-programma De Kwis.

Hugo de Jonge

"Ook in dit tiende seizoen onderwerpen Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe hun gasten weer aan muzikale parodieën, aan de Spannende Toon, aan de Inkwisitie en aan de inmiddels legendarische Lopende Band", meldt omroep BNNVARA.

De Kwis is vanaf zaterdag 17 maart wekelijks om 21.20 uur te zien op NPO 1.

Tags: sport, vicepremier, volksgezondheid, minister, nederland, paul de leeuw, politicus, omroep, cabaret, npo, humor, tv-programma, minister van volksgezondheid, welzijn en sport, cda, hugo de jonge, jeroen woe, joep van deudekom, niels van der laan, rob urgert, npo 1, bnnvara, de kwis

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »