Serierecensie: Pálpito is wraakthriller en drama met Colombiaans temperament

Serierecensie: Pálpito is wraakthriller en drama met Colombiaans temperament
In Nederland nummer 1 op Netflix

Film :

Vanaf 20 april staat de serie Pálpito (ook bekend onder de titel The Marked Heart) op Netflix. Deze echte Colombiaanse soapopera met net iets meer tranen en uitgelopen mascara, meer paniek en woede en meer bloot en seks. Rust zal je met deze serie maar zelden krijgen. Lees hier de serierecensie van Pálpito.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Orgaanhandel
In het verhaal van deze serie Pálpito wordt Simons vrouw vermoord om haar hart te verwijderen en het te transplanteren naar Camila, de vrouw van een rijke man. Op zoek naar wraak stort Simon zich in de levensgevaarlijke wereld van de orgaanhandel. In zijn verwoede zoektocht zal het lot hem verliefd doen worden op Camila, de vrouw die overleefde dankzij het hart van zijn vermoorde vrouw.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 62% | IMDb ★ 6,3

Met tien afleveringen was dit verhaal ook tot een bevredigend einde gekomen, maar Pálpito neemt lekker de tijd om alle verhaallijnen uitgebreid te vertellen. De serie kijkt vlot weg met aardige en soms voorspelbare cliffhangers, maar verveelt niet snel. De emoties gaan soms door het dak: Het is toch wel aan te raden om deze serie in de originele taal te bekijken. De cast is in orde, met Michel Brown en Sebastian Martinez in de belangrijke hoofdrollen. Wie niet vies is van soap met thriller-elementen en drama in hoofdletters zit helemaal goed met deze productie die je hart toch iets sneller laat kloppen. Een kleine drie sterren.

Cast
Naast Michel Brown (Falco) en Sebastian Martinez zijn ook Ana Lucía Domínguez (Who Killed Sara?) en Margarita Muñoz (Gossip Girl: Acapulco) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Leonardo Padrón.

Onder andere acteur Sebastian Martinez in de serie 'pálpito'

Vanaf 20 april 2022 is de serie Pálpito te zien op Netflix. Genre: Thriller, Drama, Soap. Deze serie bevat 14 afleveringen van 40 tot 50 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Pálpito is wraakthriller en drama met Colombiaans temperament of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV