Vrijdag in Khalid & Sophie: Claudia de Breij over nieuwe voorstelling Hier Ben Ik!

Vrijdag in Khalid & Sophie: Claudia de Breij over nieuwe voorstelling Hier Ben Ik!
De gasten van Khalid & Sophie van vrijdag 29 april

Kijktip :

Khalid Kasem & Sophie Hilbrand zijn terug met het tweede seizoen van hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 29 april. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie vrijdag 29 april 2022

  • De voorstelling Hier Ben Ik! van Claudia de Breij gaat over Heintje Davids’ leven. Ze vertelt erover én ze zingt een lied achter de piano bij Khalid & Sophie.
  • Omdat er de afgelopen maanden steeds vaker poppen uit wassenbeeldenmusea worden verwijderd, van Poetin tot aan Marco Borsato, doet Annefleur Schipper deze week opnieuw een suggestie voor een waardige vervanger.
  • Vandaag werd bekend dat KLM morgen tientallen vluchten schrapt vanwege de drukte.Jeroen van Bergeijk ging een maand undercover als bagagemedewerker op Schiphol en schuift aan.
  • Liesbeth Staats en Sjuul Paradijs over het definitieve einde van Vandaag Inside.
  • Pitou speelde afgelopen dinsdag een prachtig lied van Henny Vrienten in het Concertgebouw en sluit de avond hiermee af.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV