Villarreal - Liverpool live op tv (return halve finale Champions League)

Villarreal - Liverpool live op tv (return halve finale Champions League)
Gaat Liverpool de finale veiligstellen?

Sport :

Dinsdagavond 3 mei staat de return van één van de halve finales van dit Champions League-seizoen op het programma. Liverpool gaat proberen in en tegen Villarreal de finale te bereiken. Het duel is om 21.00 uur live te zien op RTL 7, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport Select te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Return
In het Spaanse Villarreal staat er nog wel het een en ander op het spel. Vorige week werd het op Anfield Road 2-0 voor de Engelsen door goals van Sadio Mané en een eigen goal van linksback Estupinan. Winnen in eigen huis met 3-0 is dus genoeg voor de Spanjaarden om alsnog naar de finale te gaan.

Samenvatting en hoogtepunten Villarreal - Liverpool

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Groepsfase
Liverpool had een geweldige groepsfase in de Champions League: alle zes de wedstrijden werden gewonnen. Daarna werden zowel Internazionale als Benfica verslagen. Villarreal, de winnaar van de Europa League van 2021, versloeg in de knock-outfase Bayern München én Juventus.

De wedstrijd Villarreal - Liverpool is dinsdag 3 mei om 21.00 uur live te zien op RTL 7, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV