Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 17

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 17
Kijktips voor 30 april t/m 6 mei

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe films en series in april 2022.

Gasoline Alley (nu te zien)

Bron: Netflix
Jimmy Jayne, een ruige jongen, wordt meegezogen in een drievoudige moordzaak. Hij werd voor het laatst gezien terwijl hij de drie vrouwen aan de hotelbar vermaakte en wordt als hoofdverdachte gezien door rechercheurs Freeman en Vargas. Om zijn naam te zuiveren begint Jimmy zijn eigen onderzoek. Lees hier waar je vanaf 26 april Gasoline Alley kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Gasoline Alley.

OZARK, S4b (nu te zien)

Bron: Netflix
Het verhaal draait om de op het eerste oog saaie boekhoudersfamilie Byrde. Marty (Jason Bateman) en Wendy (Laura Linney) openen in het nieuwe seizoen een beautysalon met een nieuwe mousse waar ze hun zaken mee op orde hopen te krijgen. De salon is slechts een nieuwe manier om geld wit te wassen. Bekijk hier waar je OZARK kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van OZARK seizoen 4 (deel 1).

The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes (nu te zien)

Hollywoodster Marilyn Monroe met schrijver Arthur Miller in de docu 'The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes'
Deze documentaire onderzoekt het grote mysterie rond de dood van Hollywood-filmlegende Marilyn Monroe door middel van nooit eerder gehoorde interviews met haar inner circle. Bekijk hier waar je The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes.

Clark, S1 (vanaf donderdag)

Netflix

Bron: Netflix
De Scandinavische serie Clark vertelt het levensverhaal van de beruchtste gangster van Zweden, Clark Olofsson. Zijn misdaden vormden de grondslag voor de term 'Stockholmsyndroom'. Bekijk hier waar je vanaf 5 mei Clark kunt streamen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV