Vanavond op tv: Postcode Loterij Eén tegen 50 is terug van weggeweest

Vanavond op tv: Postcode Loterij Eén tegen 50 is terug van weggeweest
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 1 mei

Kijktip :

Vanavond begint een nieuw seizoen van Postcode Loterij Eén tegen 50. Vanwege de tijdens de opnamen geldende coronamaatregelen nemen de kandidaten het dit seizoen opnieuw op tegen vijftig tegenspelers, in plaats van honderd. Ook start vanavond het praatprogramma De publieke tribune op NPO 2. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 1 mei hieronder.

Vreselijk uitgebuit
Na de aflevering van afgelopen zondag zijn er nog slechts twee boeren over die een definitieve keuze moeten maken: Evert en Janine. Hoe dat afloopt is vanavond te zien in Boer zoekt Vrouw. Vanavond is er ook een schokkende nieuwe aflevering van Undercover in Nederland op de buis. Je krijgt te zien hoe het er in een illegaal bordeel aan toegaat. Een medewerker van Alberto Stegeman gaat undercover als sekswerker in het bordeel en filmt hoe de vaak jonge meiden op een vreselijke manier worden uitgebuit. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Avonturenfilm: Rogue One - A Star Wars Story

Veronica
20:00 uur

Na de opkomst van the Galactic Empire voegt Jyn Erso zich in Rogue One - A Star Wars Story bij de Rebellen. Ze ontdekken een mogelijke zwakte van het ultieme vernietigingswapen van the Empire, de Death Star, en gaan op missie om de plannen te stelen. Deze belangrijke gebeurtenis in de Star Wars-tijdlijn brengt gewone mensen samen die ervoor kiezen om buitengewone dingen te doen, en daarbij deel uitmaken van iets dat groter is dan zijzelf.

Terug: Postcode Loterij Eén tegen 50

RTL 4
20:08 uur

Jarenlang was Eén tegen 100 de norm, maar de coronacrisis heeft daar verandering in gebracht. Tegenwoordig spelen deelnemers slechts tegen vijftig tegenspelers, waardoor ze wellicht meer kans maken op een groot geldbedrag. Ze zullen het echter wel met een escape minder moeten doen: twee in plaats van drie.

Boer zoekt vrouw: Evert en Janine maken definitieve keuze

NPO 1
20:24 uur

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Boer zoekt vrouw. De laatste dag van de logeerweek is aangebroken op de boerderijen van boer Evert en boerin Janine. De afgelopen weken is duidelijk geworden dat de nuchtere Drent Evert geen prater is; het ging bij hem zelden over gevoelens, terwijl Nans en - vooral - Maud hun hele hart uitstortten bij hem. Nu is de grote vraag voor wie Evert kiest.

Undercover in Nederland: illegaal bordeel

SBS 6
20:30 uur

Vanavond is in een schokkende nieuwe aflevering van Undercover in Nederland te zien hoe het er in een illegaal bordeel aan toegaat. De vrouwen moeten de helft van hun geld afstaan aan hun pooier en regelmatig seks zonder condoom hebben. Het zijn vaak jonge meiden, die aan het werk worden gezet in illegale bordelen. De opnames voor deze aflevering vinden vooral plaats in een rijtjeshuis in Breda, waar veel dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen.

Muziek: Concert for Change

NPO 1
21:29 uur

Bij de publieke omroep staat de hele maand mei in het teken van onderwerpen als discriminatie, racisme en uitsluiting. Het past bij het thema diversiteit en vanavond is er zelfs een heus concert te zien om dit thema luister bij te zetten, Concert for Change.

Terug: De publieke tribune

NPO 2
22:44 uur

Het praatprogramma De publieke tribune is vanaf vanavond terug met een nieuwe reeks op NPO 2. In De publieke tribune komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze baren mensen zorgen. In de eerste aflevering gaat het over de groeiende gezondheidskloof in Nederland. Mensen in arme wijken leven gemiddeld namelijk zes tot zeven jaar korter dan inwoners van rijke wijken.

Start: The Investigation

NPO 2
23:42 uur

Vanaf vanavond is de Deens-Zweedse misdaadserie The Investigation op de late zondagavond te zien op NPO 2. De serie gaat over de geruchtmakende en internationaal besproken dood van de dertigjarige Zweedse journaliste Kim Wall.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV