Zondag bij Humberto: Peter Plasman over Sywert van Lienden, Katie Koss over vrijheid

Zondag bij Humberto: Peter Plasman over Sywert van Lienden, Katie Koss over vrijheid
Dit zijn de gasten van 1 mei

Kijktip :

Ook deze zondag is Humberto er weer om het weekend uit te blazen met een aantal gasten aan zijn talkshowtafel. Deze week zijn dat onder meer Peter Plasman en Epke Zonderland. Dit zijn de gasten van zondag 1 mei.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 1 mei

  • Met de Nationale Vogelweek voor de deur vertelt vogelaar Arjan Dwarshuis over zijn grootste passie. Hij spotte bijna 7 duizend vogels, vloog de wereld rond en besloot een boek te schrijven. Ze komen allemaal aan bod in 'Zomergasten, doortrekkers en overwinteraars'.
  • Epke Zonderland nam begin deze maand officieel afscheid als turner. De Olympisch Kampioen aan de rekstok in Londen 2012 viel niet in het zwarte gat. Zijn route na de topsport was allang uitgestippeld. Vanavond vertelt Epke over zijn leven als sportarts in opleiding.
  • In Washington is na twee jaar het White House Correspondents' Dinner georganiseerd, het evenement waarbij vertegenwoordigers van politiek en pers elkaar op de hak nemen. Vanavond is cabaretier Dolf Jansen te gast over het bijzondere evenement.
  • Het Openbaar Ministerie heeft voor 11,5 miljoen euro beslag gelegd op de bankrekeningen van Sywert van Lienden en zijn partners. Advocaat Peter Plasman staat Randstad bij, zij deden aangifte tegen Sywert en zijn partners. Plasman is te gast.
  • Aankomende week staat in het teken van 4 & 5 mei. In Oekraïne is de strijd voor vrijheid aan de orde van de dag. Om daarbij stil te staan vroegen we zangeres met Oekraïense roots Katie Koss een nummer te spelen dat voor haar het begrip vrijheid onderstreept.

Humberto is elke zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag bij Humberto: Peter Plasman over Sywert van Lienden, Katie Koss over vrijheid of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV