Nieuw programma Fatale liefde met Olcay Gulsen start dinsdag op NPO 3

Nieuw programma Fatale liefde met Olcay Gulsen start dinsdag op NPO 3
Serie werpt licht op partnergeweld

Kijktip :

Vanaf dinsdag 3 mei is het nieuwe programma Fatale liefde te zien op NPO 3. In deze serie gaat Olcay Gulsen in gesprek met slachtoffers en deskundigen op het gebied van partnergeweld. Fatale liefde wil gewelddadige relaties bespreekbaar maken.

Fatale liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Aan de bel trekken
Ook hoopt het programma ervoor te zorgen dat slachtoffers op tijd aan de bel trekken, zodat erger voorkomen wordt. In elke aflevering van deze nieuwe serie ontmoet Olcay slachtoffers die te maken hebben gehad met psychisch of fysiek geweld door hun partners. Maar ze gaat ook in gesprek met deskundigen en betrokkenen, zoals familie en vrienden.

Oudere Brit
In de eerste aflevering het verhaal van de negentienjarige Tessel. Ze wordt tijdens een weekendje Londen verliefd op een veel oudere Brit. Al snel komt hij voor haar naar Nederland. Wat begint als een droom, eindigt in een beknellende relatie waarin ze maandenlang geestelijk en lichamelijk wordt mishandeld.

Het nieuwe programma Fatale liefde is vanaf dinsdag 3 mei wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Fatale liefde terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Fatale liefde met Olcay Gulsen start dinsdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV