Champions League-wedstrijd Manchester United - Sevilla live op tv

Champions League-wedstrijd Manchester United - Sevilla live op tv
Achtste finale op Veronica en Ziggo Sport

Sport

De returnwedstrijd Manchester United - Sevilla in de achtste finales van de UEFA Champions League wordt live uitgezonden op Veronica en Ziggo Sport Voetbal.

De heenwedstrijd eindigde in 0-0. De meeste kansen waren voor Sevilla, maar United-doelman De Gea was telkens een sta-in-de-weg voor de Spanjaarden.

In de tussentijd wist Manchester United alle wedstrijden in de Premier League te winnen. Zowel tegen topclubs Chelsea (2-1) en Liverpool (2-1) als tegen laagvlieger Crystal Palace (2-3) werden drie punten gepakt.

Sevilla verloor tussen beide duels met Manchester United van Atlético Madrid (2-5) en Valencia (0-2), maar won van Málaga (0-1) en Athletic Club de Bilbao (2-0).

Manchester United - Sevilla is dinsdag 13 maart om 20.45 uur live te zien op Veronica en Ziggo Sport Voetbal. Op Ziggo Sport Select is een schakelprogramma te zien, waarin ook de hoogtepunten van AS Roma - Sjachtar Donetsk te zien zijn.

Tags: Champions League, voetbal, sport, wedstrijd, malaga, live, liverpool, premier league, manchester united, ziggo, chelsea, atletico madrid, as roma, sjachtar donetsk, uefa, sevilla, samenvatting, valencia, athletic club, veronica, doelman, uefa champions league, crystal palace, ziggo sport

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »