Maandag in Khalid & Sophie: Pepijn Keppel over uit de kast komen in hockeywereld

Maandag in Khalid & Sophie: Pepijn Keppel over uit de kast komen in hockeywereld
De gasten van Khalid & Sophie van maandag 2 mei

Kijktip :

Khalid & Sophie zijn terug met een nieuw seizoen van hun talkshow. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 2 mei. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Khalid & Sophie van maandag 2 mei

  • Journalist Tom Kleijn en presentator Anita Witzier zijn ons duo van dienst. Met hen flitsen we door het nieuws van de dag.

  • Politiechef Oscar Dros en de voorzitter van de Nederlandse politiebond Jan Struijs praten vanavond over de zelfmoorden van undercoveragenten.

  • Shabu was 14 toen hij aan een ritje in oma's auto €1200 aan boetes overhield. Hij had één zomer de tijd om de schade te betalen voordat zijn oma terugkwam. Aan tafel zitten vanavond documentairemaker Shamira Raphaëla en Shabu zelf.

  • Pepijn Keppel hockeyde in alle nationale jeugdselecties, maar stopte ermee omdat hij het in die wereld moeilijk vond om uit de kast te komen. Hij is hier met oud-collega's Thijs van Dam, Jasper Brinkman en Terrance Pieters.

  • Zangeres Eefje de Visser toert de hele maand mei door Nederland en België. Vanavond sluit ze de avond muzikaal af met haar nieuwe single ‘Startschot’

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Khalid & Sophie: Pepijn Keppel over uit de kast komen in hockeywereld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV