Moederdag 2022: Top 3 ondeugende maar heerlijke series op HBO Max

Moederdag 2022: Top 3 ondeugende maar heerlijke series op HBO Max
Met de Zweedse topserie Lust en meer

Kijktip :

Aanstaande zondag (8 mei) is het Moederdag in Nederland. Om dit te vieren - want moeders zijn de motor van deze samenleving - heeft Gids.tv de meest ondeugende series op HBO Max uitgekozen, die veel moeders zeker kunnen waarderen.

Nieuw op HBO Max: deze films en series zijn nieuw in mei 2022

3. Minx (2022)

IMDb ★ 7,7 | Gids.tv: ★★★★


Deze pikante serie speelt zich af in het Los Angeles van de jaren zeventig en draait om de jonge feministe Joyce, die samenwerkt met een goedkope porno-uitgeverij om het eerste erotische tijdschrift voor vrouwen te maken. Ze komt in contact met uitgever Doug, wiens magazines vol vrouwen staan - maar dan wel van het naakte soort. Tussen de twee ontstaat een aparte samenwerking en vriendschap. Bekijk hier waar je de serie Minx kunt kijken.

Lees hier onze serierecensie van Minx

2. Lust (2022)

IMDb ★ 6,6


In de Zweedse serie Lust willen de nette onderzoeker Anete (Sofia Helin), ambitieuze zakenvrouw Nadia (Anja Lundqvist), onafhankelijke autoverkoper Ellen (Julia Dufvenius) en feministische schrijver Martina (Elin Klinga) meer plezier hebben tussen de lakens. Allemaal zijn ze ouder dan veertig, allemaal schamen ze zich voor hun imperfecte sekslevens. De mix van komedie en drama is een lust voor het oog. Lees hier waar je de serie Lust kunt kijken.

1. Finding Magic Mike (2021)

IMDb ★ 6,4


Met een zeldzame honderd procent op de site Rotten Tomatoes is deze reality-gameshow met Channing Tatum een dikke hit in Amerika. Tien mannen die "hun magie hebben verloren" komen samen in een wedstrijdserie, waarbij ze hun ziel - en meer - blootleggen terwijl ze leren routines uit te voeren. Eén van hen wordt gekroond tot Real Magic Mike. Lees hier waar je de serie Finding Magic Mike kunt kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's