Real Madrid - Manchester City live op tv (halve finale Champions League)

Real Madrid - Manchester City live op tv (halve finale Champions League)
Krijgen we opnieuw een spektakelstuk?

Sport :

Woensdag (4 mei) is vanaf 21.00 uur de return tusen Real Madrid en Manchester City in de halve finale van de Champions League live te zien op RTL 7. Het duel is ook te volgen bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Spektakelstuk
De heenwedstrijd tussen Real Madrid en Manchester City was misschien wel het mooiste duel van het hele seizoen. De twee ploegen schotelden de voetballiefhebber een ongekend spektakelstuk voor, dat bovendien van een zeer hoog niveau was. Toen de stofwolken in het Etihad Stadium eenmaal waren opgetrokken prijkte een eindstand van 4-3 op het scorebord.

Samenvatting en hoogtepunten Real Madrid - Manchester City

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Kampioen
Real Madrid was in de heenwedstrijd weliswaar de verliezende partij, maar de Madrilenen vierden afgelopen weekend wél het kampioenschap in de Spaanse competitie. Het moreel zal dus uitstekend zijn, maar dat geldt voor Manchester City ook: door een eenvoudige 0-4 overwinning op Leeds United bleven ze aan kop in de Premier League.

De wedstrijd Real Madrid - Manchester City is woensdag 4 mei om 21.00 uur live te zien op RTL 7, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.05 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV