Olympique Marseille - Feyenoord live op tv (halve finale Conference League)

Olympique Marseille - Feyenoord live op tv (halve finale Conference League)
Halen Rotterdammers de finale?

Sport :

Donderdag (5 mei) wordt om 21.00 uur de return tussen Olympique Marseille en Feyenoord in de halve finale van de Conference League gespeeld. Het duel is live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Heenduel
Feyenoord verkeert in een uitstekende uitgangspositie, want de Rotterdammers wisten het spectaculaire heenduel in de eigen Kuip met 3-2 te winnen. De ploeg van Arne Slot schotelde het publiek één van de mooiste wedstrijden van het seizoen voor en ging er dus ook nog met de winst vandoor. Cyriel Dessers was de grote man met twee treffers.

Samenvatting en hoogtepunten Olympique Marseille - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

UEFA Cup
Als de Rotterdammers donderdag gelijkspelen of winnen in Frankrijk staan ze voor het eerst sinds 2002 weer in de finale van een Europees toernooi. Destijds won Feyenoord, enkele dagen na de moord op Pim Fortuyn, de UEFA Cup ten koste van Borussia Dortmund. Zal er, na een verloren Europa League-finale van Ajax in 2017, eindelijk weer Nederlands succes zijn?

De wedstrijd Olympique Marseille - Feyenoord is donderdag 5 mei om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Olympique Marseille - Feyenoord live op tv (halve finale Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV