Overzicht tijden: Formule 1 GP van Miami 2022 live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Miami 2022 live op tv en online
Late race in Nederland

Sport :

In 2022 staat er één nieuwe race op de kalender: de grote prijs van Miami, de tweede race in de Verenigde Staten. Langs het stadion van de Miami Dolphins zal worden geracet over 57 ronden. Gaat Max Verstappen deze race ook pakken, of gaat Ferrari er weer met de winst vandoor? Het hele weekend is de Formule 1 te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Verstappen
In Imola ging Max Verstappen er vandoor met zijn tweede GP-winst van dit seizoen. Qua punten in het WK-klassement doet dat overigens weinig: huidige koploper Charles Leclerc finishte namelijk elke race in de punten, Verstappen viel twee keer uit. Winst in Miami betekent overigens wel dat hij dichterbij gaat komen: het verschil met Leclerc is na vier races namelijk 30 punten.

Tijdschema Formule 1 GP van Miami 2022

Vrijdag 6 mei

Zaterdag 7 mei

Zondag 8 mei

  • 19.50 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 21.30 uur: race (samenvatting)

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt. Deze race is niet gratis te zien via een andere zender.

De Formule 1 GP van Miami is op zondag 8 mei om 21.30 uur te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 6 mei zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV