Special Artiesten voor de vrijheid 2022 donderdag te zien op NPO 3

Special Artiesten voor de vrijheid 2022 donderdag te zien op NPO 3
Een dag van vrijheid én muziek

Kijktip :

Als de avond over Bevrijdingsdag valt wordt het tijd om terug te blikken op een feest mét publiek, muziek en vrijheid - voor het eerst sinds 2019. Evita Mac-nack kijkt in Artiesten voor de vrijheid terug op deze bijzondere dag.

Artiesten voor de vrijheid 2022 gemist? Kijk de hele special terug via Gids.tv.

Zwolle
Evita Mac-nack is afgereisd naar Zwolle, de hoofdstad van Overijssel - waar met naar verwachting meer dan 100.000 mensen één van de best bezochte Bevrijdingsfestivals van ons land zal worden gevierd. In Artiesten voor de vrijheid zijn diverse impressies van festivals in heel Nederland te zien, met optredens van artiesten.

Ambassadeurs
Verder worden in dit muzikale programma de Ambassadeurs voor de Vrijheid gevolgd (Duncan Laurence, Suzan & Freek, Fresku en Donnie). Met twee van hen, Songfestivalwinnaar Duncan Laurence en het Achterhoekse zangduo Suzan & Freek, wordt meegevlogen in de helikopter die hen van festival naar festival brengt.

De special Artiesten voor de vrijheid 2022 is donderdag 5 mei om 22.30 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de special Artiesten voor de vrijheid 2022 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV