Woensdag in Op1: Marjan Olfers over het grensoverschrijdend gedrag-onderzoek binnen Ajax

Woensdag in Op1: Marjan Olfers over het grensoverschrijdend gedrag-onderzoek binnen Ajax
Dit zijn de gasten van woensdag 4 mei

Kijktip :

Woensdag is het de beurt aan Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 4 mei

  • Gaat Feyenoord voor het eerst in twintig jaar weer een Europese finale halen? Morgen staat de Rotterdamse club in de halve finale van Uefa Conference League, waarin ze een 3-2 voorsprong op Olympique Marseille verdedigen. Feyenoordfans __Alies van Hanegem, Bert Wijbenga__en Cora van Nieuwenhuizen kunnen de spanning bijna niet meer aan en hopen vurig dat hun club de voorsprong vasthoudt. Vanavond blikken ze vast vooruit bij Op1.

  • De cultuur binnen Ajax moet veranderen. Gisteren werd in een onafhankelijk onderzoek de ernstige aard van het grensoverschrijdend gedrag van oud-directeur Marc Overmars bevestigd. Wat betekent deze uitkomst voor de vrouwen die te maken kregen met dit gedrag? We praten erover door met hoogleraar Sport & Recht, Marjan Olfers. Ze weet alles van het rapport en vertelt vanavond bij Op1 wat er moet veranderen bij Ajax.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV