Ria Bremer terug op tv met zwangerschapsprogramma

Ria Bremer terug op tv met zwangerschapsprogramma
Hoe Bevalt Nederland te zien op NPO 1

Nieuws

De 78-jarige journaliste Ria Bremer keer terug op tv. Ze gaat een driedelig medisch programma over zwangerschap en bevalling presenteren op NPO 1, genaamd Hoe Bevalt Nederland.

Bremer was van 1980 tot 2000 te zien als presentatrice van het programma Vinger aan de Pols. 35 jaar geleden maakte Bremer dan ook met dit progamma een speciale aflevering over zwangerschap en bevalling. In het nieuwe programma presenteert Bremer dan ook de uitkomsten van een onderzoek over zwangerschap en bevalling. Eerder werd het onderzoek uitgevoerd via papieren enquêtes, nu wordt dat gedaan via het online EenVandaag Opiniepanel.

In de special wordt duidelijk hoe Nederlandse vrouwen hun zwangerschap ervaren en hoe zij terugkijken op hun bevalling. Ook krijgt de kijker een zicht op de ervaringen van vrouwen die zwanger proberen te worden.

Het driedelige programma van Hoe Bevalt Nederland is op 5, 12 en 19 september te zien op NPO 1.

Tags: vrouwen, onderzoek, nederland, eenvandaag, presentatrice, zwanger, zwangerschap, bevalling, npo, journaliste, special, papieren, kijker, vinger, 2000, 35 jaar, online, ria bremer, presenteren, npo 1, terugkijken

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »