Woensdag in Beau: Femke Halsema over Nationale Dodenherdenkingen 2022

Woensdag in Beau: Femke Halsema over Nationale Dodenherdenkingen 2022
Dit zijn de gasten van woensdag 4 mei

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op woensdag 4 mei.

De gasten bij Beau van woensdag 4 mei

  • Het is vandaag May the 4th. De dag waarop fans van het sterrenstelsel hier ver, ver vandaan Star Wars Dag vieren. LuckyTV-maker Sander van de Pavert is groot fan en Jan Blokland geeft les in het vechten met een lichtzwaard. Vanavond schuiven ze aan bij Beau.

  • De Rotterdamse tweeling Charlotte en Fleur Melkert zijn pas 25 maar met hun techbedrijf Equalture hebben ze een bijzondere plek veroverd in Forbes lijst 30 onder 30. Vanavond vertellen ze hoe zij in de illustere lijst met grootheden terecht zijn gekomen.

  • Na twee Nationale Dodenherdenkingen op een lege Dam, mag er vandaag voor het eerst sinds de coronacrisis weer publiek bij aanwezig zijn. Sprekers Femke Halsema, burgemeester van Amsterdam en voormalig presentator van Andere Tijden Hans Goedkoop schuiven vanavond aan

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: Femke Halsema over Nationale Dodenherdenkingen 2022 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV