Nieuwe spelshow Think Inside the Box vanaf vrijdag te zien op SBS6

Nieuwe spelshow Think Inside the Box vanaf vrijdag te zien op SBS6
Panel moet raden wie of wat er in de doos staat

Kijktip :

Aan de hand van cryptische aanwijzingen raden wie of wat er in een gigantische LED-box staat, waar die box zich bevindt of welk liedje erin speelt. Dat lijkt niet zo heel moeilijk, maar de BN'ers in de nieuwe SBS6-spelshow Think Inside the Box hebben het hier moeilijk genoeg mee!

Think Inside the Box gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Orkest
In elke aflevering ontvangt Richard Groenendijk een team van drie BN'ers, die dus onder meer gaan uitzoeken wie of wat er in The Box staat. Van een goudenmedaillewinnaar van de Winterspelen tot het hele orkest van André Rieu. Of een doedelzak, de helm van Max Verstappen of een Gouden Televizier-Ring: alles kan.

Geld
Hoe beter de BN'ers raden, hoe meer geld ze verdienen voor het publiek in de studio. Om een goede gok te kunnen wagen proberen de bekende Nederlanders aanwijzingen te ontcijferen en de juiste vragen te stellen, waardoor ze erachter moeten zien te komen wie er in The Box zit of wat er in staat, welk liedje er in The Box klinkt of zelfs waar in de wereld de doos staat.

De nieuwe spelshow Think Inside the Box is vanaf vrijdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Think Inside the Box terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's