Vrijdag 6 mei in Tweede Hans: fietsen is geen succes, dan maar een camper?

Vrijdag 6 mei in Tweede Hans: fietsen is geen succes, dan maar een camper?
Hans zoekt vertier na pensioen

Kijktip :

De nieuwe comedy-dramaserie Tweede Hans begon vorige week vrijdag met veel kijkers. Deze week gaat het verhaal van Hans verder, die door de overname van het tuinbedrijf waar hij werkte gedwongen met pensioen is gegaan.

Tweede Hans aflevering 2 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Fietsen
We zagen in de eerste aflevering van Tweede Hans hoe onze hoofdpersoon behoorlijk moest wennen aan zijn pensioen. Hij ging kijken bij het shantykoor van zijn buurman, maar dat kon hem niet echt bekoren. In de tweede aflevering blijft Hans zoeken naar nieuwe manieren om zijn dagen in te vullen: hij gaat fietsen met vriend Diederik.

Camper
Diederik is lid van een heuse fietsclub en Hans geeft het een kans, maar ook dit is niet echt een succes. Met de 'pensioenbonus' kopen Marleen en Hans echter een camper, want er is eindelijk tijd om te reizen! Maar dan krijgt Marleen een promotie en gaan de vakantieplannen in de ijskast. Hans zit weer thuis. Alleen nu mét camper.

Tweede Hans is elke vrijdag rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV