Muziekprogramma Op weg naar het Songfestival zaterdag te zien op NPO 3

Muziekprogramma Op weg naar het Songfestival zaterdag te zien op NPO 3
BN'ers geven hun mening over de acts van dit jaar

Kijktip :

Komende week, van dinsdag 10 tot en met zaterdag 14 mei, vindt het Eurovisie Songfestival plaats in Turijn, Italië. Om alvast in de stemming te komen is zaterdag 7 mei de special Op weg naar het Songfestival te zien op NPO 3.

Op weg naar het Songfestival gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Vooruitkijken
Bekende Nederlanders en Songfestivalliefhebbers kijken vooruit op de optredens van de 66ste editie van het Eurovisie Songfestival in Turijn. Welke landen bemachtigen een plek in de finale op zaterdag? Met onder anderen Carolien Borgers, Meau, Blanks, Richard Groenendijk, Sharon Doorson, Jeroen Kijk in de Vegte en Hugo Kennis.

Oekraïne?
De Songfestivalconnaisseurs bespreken natuurlijk ook de kansen van onze eigen S10, die met het lied 'De Diepte' een gooi naar de winst doet. En wat denken de bekende Nederlanders van het politieke aspect van het Songfestival van 2022? In veel voorbeschouwingen wordt de verwachting uitgesproken dat Oekraïne dit jaar zal winnen.

Het muziekprogramma Op weg naar het Songfestival is zaterdag 7 mei om 22.00 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je de special Op weg naar het Songfestival terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's