Robert Downey Jr.: 'Er komt een Sherlock Holmes 3'

Robert Downey Jr.: 'Er komt een Sherlock Holmes 3'
Steracteur eerst nog als Iron Man te zien

Nieuws :

Sherlock Holmes-fans opgelet. Robert Downey Jr. heeft in een interview met Entertainment Weekly laten weten dat er een nieuwe film over Sherlock Holmes komt.

"Er zit nog zoveel in de pijplijn. We kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe Sherlock Holmes-film, we maken Perry Mason voor HBO en ik wil ook nog steeds heel graag Pinocchio verfilmen", liet de acteur weten toen hem werd gevraagd wat zijn nieuwe project was.

De eerste film van Sherlock Holmes met Downey Jr. in de hoofdrol is gemaakt in 2009, door regisseur Guy Ritchie (Snatch). In 2011 volgde het eerste vervolg, genaamd Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Volgens geruchten zal Guy Ritchie ook voor het derde deel de regie op zich nemen.

Robert Downey Jr. staat nu nog onder contract bij Marvel, waar hij de rol vertolkt van Tony Stark, beter bekend als Iron Man. In Avengers: Infinity War, die vanaf 25 april draait in de bioscopen, komt hij nogmaals terug als Tony Stark.

Meer nieuws over de nieuwe film van Sherlock Holmes, zoals trailers en uitbreiding van de cast, lees je op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Downey Jr.: 'Er komt een Sherlock Holmes 3' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV