Alberto Stegeman confronteert zondag in Undercover in Nederland oude bekenden

Alberto Stegeman confronteert zondag in Undercover in Nederland oude bekenden
Stuitend vervolg op eerdere uitzending

Kijktip :

In een eerdere aflevering van Undercover in Nederland was te zien hoe Alberto Stegeman de doodzieke Kimberley hielp, die werd opgelicht door een stel. Zondag (8 mei) zien we het stuitende vervolg, waarin Alberto opnieuw de confrontatie aangaat.

Undercover in Nederland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Operatie
De oplichtende zanger en zijn vrouw kozen eerder de doodzieke Kimberley als hun slachtoffer. Ze staken de donaties, die bestemd waren voor een levensreddende operatie, doodleuk in hun eigen zak. Zelden zagen we oplichters met een slechter moreel kompas, en het duo is inmiddels veroordeeld voor deze praktijken.

Schrijnende situatie
Maar na die uitzending gaat het stel door met slachtoffers maken en wederom lichten zij kwetsbare mensen op. Het leidt tot een zeer schrijnende situatie waar acuut moet worden ingegrepen door Alberto. Hij en zijn team zetten de verborgen camera in om bewijs te verzamelen en Alberto gaat daarna de confrontatie aan.

Undercover in Nederland is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV