Maandag 9 mei in Chateau Bijstand: de laatste week breekt aan

Maandag 9 mei in Chateau Bijstand: de laatste week breekt aan
Houdt de familie Meiland het nog vol?

Kijktip :

Het einde van Chateau Bijstand is in zicht. In de voorlaatste aflevering, maandag te zien op SBS6, breekt alweer de laatste week van het 'experiment' aan. Kunnen de Meilandjes hun leven op bijstandsniveau nog een paar dagen volhouden?

Chateau Bijstand gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Huwelijksaanzoek
De Meilandjes schrokken zich een hoedje toen ze ontdekten met welk weekbudget een familie in de bijstand het hoofd boven water moet zien te houden. Deze liefhebbers van luxe beleefden een maand met pieken en dalen, met als meest bijzondere moment het huwelijksaanzoek van Leroy aan 'zijn' Maxime.

Evenement
In deze voorlaatste aflevering is te zien hoe de familie keihard aan de slag gaat om een evenement te organiseren voor de nieuwe donateurs van Stichting Babyspullen. Tijdens hun maand in de bijstand probeerden de Meilandjes namelijk aandacht te vragen voor dit goede doel. De organisatie verloopt echter niet helemaal volgens plan...

Chateau Bijstand is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Bijstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's