Spectaculaire spelshow Domino Challenge vanaf zaterdag 28 mei te zien op RTL 4

Spectaculaire spelshow Domino Challenge vanaf zaterdag 28 mei te zien op RTL 4
Dominbouwers gaan de strijd met elkaar aan

Kijktip :

Vanaf zaterdag 28 mei is op RTL 4 een gloednieuwe spelshow te zien: Domino Challenge. In dit programma gaan acht van de beste dominobouwende teams van Nederland de uitdaging aan om de meest waanzinnige, creatieve, spannende én ingenieuze bouwwerken te maken met de beroemde steentjes.

Domino Challenge gemist? Kijk vanaf 28 mei elke aflevering terug via Gids.tv.

Twee miljoen
De bouwteams krijgen de beschikking over maar liefst twee miljoen dominostenen, waarmee ze oogverblindende - maar wankele - creaties maken. Met vaste hand, precisie en zelfbeheersing proberen ze hun bouwwerken tijdens de bouwfase overeind te houden, maar als ze klaar zijn moeten alle steentjes juist omvallen. Wie weet de jury het meest te imponeren?

Domino-artiest
Presentator Ruben Nicolai krijgt in Domino Challenge assistentie van de wereldberoemde Amerikaanse domino-artiest Lily Hevesh. Op YouTube heeft ze een miljoenenpubliek opgebouwd en daarmee is ze uitgegroeid tot de Queen of Domino. Zij zal de teams beoordelen op creativiteit, bouwtechnieken, visueel spektakel en vernieuwing.

De nieuwe spelshow Domino Challenge is vanaf zaterdag 28 mei wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Domino Challenge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV