Topper Feyenoord - PSV live op tv (Eredivisie)

Topper Feyenoord - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 32ste speelronde

Sport :

Op zondag 8 mei spelen Feyenoord en PSV in de tweeëndertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De Rotterdammers zweven op een roze wolk nadat ze donderdag de finale van de Conference League hebben veiliggesteld met een 0-0 in Marseille. Winnen in eigen huis tegen PSV betekent indirect dat ze Ajax kampioen kunnen maken, maar ook zelf een gat kunnen slaan op de nummer 4 FC Twente en de derde plaats vrijwel veilig kunnen stellen.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

PSV
De Eindhovenaren hebben hun hoofd nog flink bij de titel en met vier punten achterstand op favoriet en huidige koploper Ajax is dat ook zeker niet uitgesloten. Dan moet er wel gewonnen worden van Feyenoord: in Eindhoven werd de directe confrontatie verloren met 0-4.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.30 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Feyenoord - PSV is zondag 8 mei om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Topper Feyenoord - PSV live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV