Serierecensie: Clark is charmante serie die als sneltrein voorbij raast

Serierecensie: Clark is charmante serie die als sneltrein voorbij raast
Met IT-acteur Bill Skarsgård

Kijktip :

Vanaf 5 mei staat de miniserie Clark op Netflix. Met Bill Skårsgard kan je bijna niet mis zitten als je voor een charmante misdadiger gaat, maar draagt hij de serie ook echt? Lees hier de recensie van Clark.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Stockholmsyndroom
Dit is het ongelooflijke verhaal achter de meest beruchte gangster van Zweden, Clark Olofsson, wiens beruchte misdaden aanleiding gaven tot de term 'Stockholmsyndroom'.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 71% | IMDb ★ 7,5

De grote ster van deze serie is uiteraard hoofdrolspeler Bill Skårsgard, die precies heeft wat het karakter van Olofsson nodig heeft: charme. Je gelooft heilig dat jij hetzelfde zou doen als de karakters in de serie doen als je Skårsgard's Olofsson tegen zou komen. Vooral de snelheid in deze serie valt enorm op. Het lijkt als een sneltrein voorbij te gaan, maar het voelt ook absoluut niet gehaast. Je moet alles wel met een gigantische korrel zout nemen, omdat er geen moment is waarbij je echt gelooft dat het gebeurd kan zijn. Zowel de serie als de hoofdpersoon zijn een geval apart. 3,5 ster.

Cast
Bill Skårsgard (IT) en Vilhelm Blomgren (Midsommar) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Jonas Åkerlund (Polar).

Vanaf 5 mei 2022 is Clark te streamen op Netflix. Genre: Misdaad. Aantal afleveringen: 6.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Clark is charmante serie die als sneltrein voorbij raast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV