Moederdag 2022: 3 topfilms in de bioscoop voor alle moeders van Nederland

Moederdag 2022: 3 topfilms in de bioscoop voor alle moeders van Nederland
Met Downton Abbey: A New Era en meer

Film :

Aanstaande zondag (8 mei) is het Moederdag 2022. Voor alle moeders van Nederland die zo hard werken om de boel draaiende te houden hebben Gids.tv 3 heerlijke en recente bioscoopfilms uitgekozen waar mamma's in alle soorten en maten voorbij komen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

3. Costa!! (nu te zien)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 6,2

Bron: Dutch FilmWorks
Met een dikke vinger naar alle filmrecensenten van Nederland heeft deze vrolijke romcom - in één week - 100.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. Ontzettend gegund natuurlijk voor onder meer hoofdrolspelers Katja Schuurman en Abbey Hoes. Het leuke is dat deze actrices moeder en dochter spelen in deze film. Zwoele zomernachten, liefde, feest en een nachtclub in verval. Lees hier waar je de film Costa!! kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Costa!!

2. Mothering Sunday (vanaf 12 mei)

IMDb ★ 5,9

Bron: Lionsgate
In het jaar 1924 heeft de dienstmeid Jane op Moederdag vrij gekregen. Zelf is ze wees en heeft ze geen familie om te bezoeken. Het echtpaar voor wie ze werkt, de Nivens, gaat die dag lunchen ter ere van de verloving van Paul, de zoon van hun buur. Jane en Paul hebben sinds jarenlang een geheime affaire. Op deze dag zien de minnaars elkaar misschien voor de laatste keer. Drama en romantiek met een cast waar je U tegen zegt. Onder andere Olivia Colman, Colin Firth en Josh O'Connor zijn te zien in deze film. Lees hier waar je de film Mothering Sunday kunt kijken.

1. Downton Abbey: A New Era (2022)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,4

Bron: Universal Pictures
Een wonderschone Brite tafereel waarbij alles high class ademt: dat is waar deze Downton Abbey weer voor gaat. En dat is een recept dat werkt: een lach (vooral wanneer Dame Maggie Smith weer op beeld verschijnt) en een traan zijn gegarandeerd. Een film van koninklijke allure, en bijzonder geschikt om deze zondag eens in de bioscoop te gaan zien. Lees hier waar je de film Downton Abbey: A New Era kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie van Downton Abbey: A New Era.

Lees ook welke films je in mei kunt streamen of in mei in de bioscoop kunt kijken.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Moederdag 2022: 3 topfilms in de bioscoop voor alle moeders van Nederland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV