Gemist op tv: Freek de Jonge in DWDD en hoofdwond Hans Kraay

Gemist op tv: Freek de Jonge in DWDD en hoofdwond Hans Kraay
De leukste tv-fragmenten van maandag

Gemist

Gids.tv zet dagelijks de leukste tv-fragmenten van de avond ervoor op een rij. Aan de hand van video-fragmenten, tweets en Instagram-berichten komen de hoogtepunten van de tv-avond voorbij.

Freek de Jonge was in De Wereld Draait Door te gast om te praten over Neerlands Hoop, de cabaretgroep met De Jonge en Bram Vermeulen. Na een pijnlijk gesprek over de manier waarop ze afscheid van elkaar namen, trad Freek op met het nummer 'De Ballenkneller'. Hij leek er nog niet helemaal klaar voor na het interview. Aan het eind vergat hij de tekst.

In Voetbal Inside zat Hans Kraay Jr. aan tafel. De voetbaltrainer en presentator werkte zondag voor FOX Sports in De Kuip, maar stootte na afloop hard zijn hoofd. Met hechtingen zat hij aan tafel.

In Curvy Supermodel besprak jurylid Anna Nooshin de Instagram-profielen van de deelnemers. De foto's van Myla vindt ze té bloot. Myla zelf is niet heel blij met de kritiek.

Benieuwd hoe goed de tv-programma's werden bekeken? Bekijk de kijkcijfers van maandag.

Tags: voetbal, interview, freek de jonge, afscheid, presentator, bram vermeulen, gemist, pijnlijk, de kuip, de wereld draait door, bloot, kijkcijfers, neerlands hoop, video, FOX Sports, kritiek, hans kraay jr., voetbal inside, mannen, anna nooshin, gesprek

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »