Cobra Kai-fans opgelet: Vanaf deze datum staat seizoen 5 op Netflix

Cobra Kai-fans opgelet: Vanaf deze datum staat seizoen 5 op Netflix
Daniel LaRusso en Johnny Lawrence zijn terug!

Kijktip :

De streamingdienst Netflix heeft de eerste trailer van seizoen 5 van Cobra Kai uitgebracht. Hier zit ook een nieuwe releasedatum in en wat blijkt? We kunnen sneller kijken dan verwacht! Vanaf 9 september is het vijfde seizoen Cobra Kai te zien op de streamingdienst met de vuurrode N!

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Waar ging seizoen 4 over?
De serie Cobra Kai speelt zich af 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate toernooi in 1984. Johnny Lawrence staat op het punt om zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. In het vierde seizoen besluiten Daniel LaRusso en Johnny Lawrence hun krachten bundelen om samen de studenten van hun respectievelijke dojo's te trainen. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Cobra Kai seizoen 5.

Cobra Kai-imperium gaat door...
Onlangs lieten de makers weten enorm veel plezier te hebben bij het maken van deze serie. Zelfs een zesde seizoen zit er waarschijnlijk in. Wie weet horen we daarover snel meer, maar laten we ons voor nu maar eerst focussen op het splinternieuwe vijfde seizoen!

Lees hier de serierecensie van Cobra Kai seizoen 4.

Cast
Ralph Macchio (Crossroads), Martin Kove (Film) en William Zabka (Hot Tub Time Machine) spelen hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Jon Hurwitz (Blockers).

Vanaf 9 september 2022 is de serie Cobra Kai seizoen 5 te zien op Netflix. Genre: Actie, Drama.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cobra Kai-fans opgelet: Vanaf deze datum staat seizoen 5 op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV