Topper Gezocht! is talentenjacht voor vijfde Topper

Topper Gezocht! is talentenjacht voor vijfde Topper
Wie zingt straks mee met 'Toppers in Concert'?

Kijktip

Toppers René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit gaan in het nieuwe tv-programma Topper Gezocht! op zoek naar nieuw talent voor de 'Toppers in Concert 2018'-concerten. Irene Moors presenteert het SBS6-programma.

"Man/vrouw, jong/oud, nieuwkomer/routinier; iedereen kan zich opgeven maar de uiteindelijke winnaar moet wel bij de Toppers passen. En dat is lang niet voor iedereen weggelegd", meldt SBS6. De Toppers zullen zelf plaatsnemer achter de jurydesk. Tijdens vier auditierondes beslissen zij welke twaalf kandidaten doorgaan naar de halve finale. Worden ze het niet eens, dan beslist het publiek.

In de halve finale worden de kandidaten in drie groepen verdeeld en krijgen ze de opdracht om samen een medley te zingen. Hierna valt in elke groep één talent af en krijgen de twee overgebleven kandidaten uit elke groep de opdracht om een medley met De Toppers te zingen. Per koppel gaat het beste talent door naar de finale.

De uiteindelijke winnaar staat op 25 en 26 mei met De Toppers op het podium en mag samen met hen een medley zingen. Wie kiezen René, Gerard, Jeroen en Jan als Topper en wie gaat er dus dit voorjaar twee avonden voor 65.000 man publiek optreden? Dat zal blijken uit Topper Gezocht!

Topper Gezocht! is vanaf zaterdag 17 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6.

Tags: talent, zingen, concert, gerard joling, jan smit, talentenjacht, tv-programma, podium, sbs6, optreden, publiek, toppers, jeroen van der boom, rene froger, medley

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »