Giro d'Italia etappe 4 (Avola – Etna) live op tv en online

Giro d'Italia etappe 4 (Avola – Etna) live op tv en online
Wanneer start en finisht het peleton?

Sport :

Na drie dagen in Hongarije reist het peleton dinsdag weer af naar Italië. De vierde etappe fietsen de renners over het eiland Sicilië, met een spectaculaire finish over de Etna. De etappe is te zien op Eurosport 1 en online te kijken via discovery+.

Bekijk ook het volledige etappeschema van Giro d'Italia 2022.

Volledige tijdschema etappe 4

  • 12.15 uur: start uitzending Eurosport 1
  • 12.15 uur: start uitzending discovery+
  • 12.35 uur: start etappe
  • 16.55 uur - 17.30 uur: finish etappe
  • 19.45 uur: samenvatting bij Canvas

De tekst gaat verder onder het routeprofiel

Bron: Giro d'Italia

Favorieten
De verwachting is dat Mathieu van der Poel bij de finish op de Etna zijn roze trui kwijt zal raken. Maar wie gaat hem dan oppakken? De voornaamste kandidaat is Simon Yates, die zaterdag tijdens de tijdrit al liet zien over uitzonderlijke benen te beschikken en ook bergop uitstekend mee kan. Richard Carapaz kan ook een uitstekend stukkie bergop fietsen en rekenen we ook tot de kanshebbers. Voor de chauvinisten: schrijf Wilco Kelderman en Bauke Mollema ook maar op.

De vierde etappe van de Giro d'Italia 2022 is op dinsdag 10 mei te zien op Eurosport 1 en discovery+. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe vind je op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Giro d'Italia etappe 4 (Avola – Etna) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV