Documentaireserie We Need to Talk About Cosby begint dinsdag op Canvas

Documentaireserie We Need to Talk About Cosby begint dinsdag op Canvas
Geliefde comedian wordt nu verguisd

Kijktip :

Jarenlang was Bill Cosby één van de meest geliefde personen op de Amerikaanse televisie. Aan dit alles kwam een eind toen hij werd beschuldigd van het drogeren en misbruiken van vrouwen. De documentaireserie We Need to Talk About Cosby, de komende dinsdagen te zien op Canvas, werpt licht op dit verhaal.

Stand-upcomedy
Aan het begin van de jaren zestig begon Bill Cosby in New York aan zijn carrière als stand-upcomedian. Binnen twee jaar vergaarde hij nationale bekendheid door een optreden in The Tonight Show. Vanaf dat moment stromen de lofbetuigingen voor Cosby van alle kanten binnen. Hij doorbreekt barrières voor zwarte artiesten.

Burgerrechtenbeweging
Ook speelt Cosby een belangrijke rol in seksuele revolutie en de burgerrechtenbeweging in de Verenigde Staten. Maar ondertussen begint deze geliefde komiek ook zijn macht te misbruiken. Hoe kunnen we wat we vroeger over Bill Cosby wisten en waarom we van hem hielden verzoenen met wat we nu weten?

De documentaireserie We Need to Talk About Cosby is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 22.15 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's