Nieuw programma Glory Days vanaf woensdag te zien op NPO 3

Nieuw programma Glory Days vanaf woensdag te zien op NPO 3
Guus Meeuwis en Frank Lammers reizen door Amerika

Kijktip :

Acteur Frank Lammers en zanger Guus Meeuwis zijn grote fans van Bruce Springsteen. In het nieuwe programma Glory Days ondernemen ze een roadtrip door de Verenigde Staten om zich onder te dompelen in het leven, de muziek én de inspiratiebronnen van The Boss.

Glory Days gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bijzondere ontmoetingen
Deze muzikale trektocht door de Verenigde Staten levert prachtige beelden van voorbijtrekkende landschappen op, maar ook bijzondere ontmoetingen die een origineel beeld geven van het Amerika van Bruce Springsteen - zowel van het verleden als het heden. Ook zien we hoe het Brabantse duo samen lol maakt, interessante ontmoetingen heeft en naar bijzondere plekken gaat.

Freehold
De reis begint in Freehold, waar Bruce Springsteen zijn jeugd- en tienerjaren doorbracht. Hij groeide op in een eenvoudig arbeidersgezin. Deze kleine industriestad in New Jersey bleek later een grote inspiratiebron voor het gigantische oeuvre van Springsteen. Om The Boss beter te leren kennen en zijn songs beter te begrijpen dompelen de twee vrienden zich onder in het leven van dit kleine gemoedelijke stadje.

Het nieuwe programma Glory Days is vanaf woensdag 11 mei wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Glory Days terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV