Slotaflevering Married at First Sight woensdag te zien op RTL 4: de laatste gesprekken

Slotaflevering Married at First Sight woensdag te zien op RTL 4: de laatste gesprekken
Wie blijven bij elkaar en wie gaan scheiden?

Kijktip :

Na een lang seizoen van liefst twintig afleveringen komt er woensdag (11 mei) een einde aan de zevende reeks van Married at First Sight. We kunnen eindelijk de balans opmaken: welke huwelijken zijn geslaagd en welke niet?

Married at First Sight gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ups en downs
Het was een seizoen vol ups en downs. Bij diverse stellen ging het helemaal mis: Arjan liet Maurice in de steek en bij Caroline en Joep sprong er geen vonk over, wat leidde tot spanningen en ongemakkelijke situaties. Bij anderen schoot Cupido wél raak; zo gaven Rowan en Astleigh elkaar respectievelijk een 10 en een 12 als eindcijfer bij het koppelsweekend.

Eindgesprekken
De finale gaat door met de rest van de eindgesprekken. Welke stellen blijven getrouwd en wie besluiten er uit elkaar te gaan? De emoties lopen hoog op, ook bij Maurice en Dennis. Wat zullen zij doen met hun bijzondere relatie? Astrids eindgesprek met Sander verliep niet zoals verwacht. Haar vrienden en familie peppen haar op met een surprise teaparty.

De slotaflevering van Married at First Sight is woensdag 11 mei om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV