Maandag in Khalid & Sophie: Christ Klep, Ron Keller over Russische Dag van Overwinning

Maandag in Khalid & Sophie: Christ Klep, Ron Keller over Russische Dag van Overwinning
De gasten van Khalid & Sophie van maandag 9 mei

Kijktip :

Khalid & Sophie is een talkshow die om en om wordt gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van maandag 9 mei. De show wordt vandaag gepresenteerd door Khalid.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Khalid & Sophie van maandag 9 mei

  • Met ons duo van dienst Soundos El Ahmadi en radiopresentator Roos Abelman nemen we het nieuws van de dag door.

  • Vandaag viert Rusland de Dag van de Overwinning op nazi-Duitsland. Militair-historicus Christ Klep en voormalig ambassadeur van Rusland Ron Keller bespreken deze dag.

  • Het Amerikaanse recht op abortus dreigt te verdwijnen. Hoe staat het met ons abortusrecht? We praten erover met arts Rebecca Gomperts. Met haar organisaties helpt zij wereldwijd vrouwen met hun abortus.

  • We bouwen naar de 80e verjaardag van Paul McCartney toe. Vanavond met harpiste Lavinia Meijer en Beatles-kenner Yorick van Norden. Met de band ‘Strange Brew’ spelen ze het nummer ‘Black Bird’, geschreven door McCartney.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Khalid & Sophie: Christ Klep, Ron Keller over Russische Dag van Overwinning of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV