Serierecensie: Russian Doll seizoen 2 is rommelige tegenvaller

Serierecensie: Russian Doll seizoen 2 is rommelige tegenvaller
Nadia (Natasha Lyonne) compleet ondergesneeuwd

Film :

Vanaf 20 april staat het tweede seizoen van Russian Doll op Netflix. We waren erg gecharmeerd van het eerste seizoen van deze serie, maar in de tweede set afleveringen kunnen de makers de serie absoluut niet verder brengen. Lees hier de recensie van seizoen 2 van Russian Doll.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dood in de badkamer
De serie draait om Nadia, een jonge New Yorkse die op weg naar een feestje is dat voor haar wordt gegeven. Dan gaat ze dood en komt weer tot leven in haar badkamer, een paar uur eerder in de tijd, klaar om naar het feest te gaan. Daar verloopt alles precies zoals ze eerder meemaakte, maar ook nu komt ze weer om het leven.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 47% | IMDb ★ 7,8

De charme van het eerste seizoen zat hem in het karakter van Nadia, gespeeld door de veelbelovende actrice Natasha Lyonne. Alhoewel zij haar charme niet verloren is, wordt ze in dit seizoen volledig platgewalst door de verhaallijnen die de schrijvers over ons heen willen gooien. Aan dingen die we in het eerste seizoen geweldig vonden, gaan we ons nu vooral ergeren. Het verrast eigenlijk aan geen enkele kant en het voelt als een enorme herhaling van zetten. En als het dan zover is, kan ook de komedie de serie niet meer redden. 2,5 ster.

Cast
Natasha Lyonne (Orange Is the New Black), Charlie Barnett (Wild Game) en Greta Lee spelen rollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Leslye Headland
en Amy Poehler (Parks and Rec).

Vanaf 20 april 2022 is Russian Doll seizoen 2 te streamen op Netflix. Genre: Komedie, Drama. Aantal afleveringen: 7.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Russian Doll seizoen 2 is rommelige tegenvaller of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV