Deze 5 romantische en hartverscheurende films en serie zijn nieuw op Netflix

Deze 5 romantische en hartverscheurende films en serie zijn nieuw op Netflix
Met The Vow, Ben Is Back en meer

Kijktip :

Er druppelen de afgelopen weken opvallend veel romantische dramafilms en series binnen op Netflix. Gids.tv heeft vijf producties uitgekozen die de moeite waard zijn, waaronder het epos Cold Mountain en topdrama Ben Is Back met Julia Roberts en Lucas Hedges.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Along the Ride (2022)

IMDb ★ 6,0

Bron: Netflix

In de zomer voor de universiteit ontmoet de leergierige Auden de mysterieuze Eli, en - tijdens nachtelijke zoektochten - helpt hij haar het zorgeloze tienerleven te ervaren dat ze miste. Splinternieuwe romantische film met Emma Pasarow en Belmont Cameli. Waarschuwing: voor de doelgroep best aardig, anders niet aan beginnen. Lees hier waar je de film Along the Ride kunt kijken.

The Sound of Magic (2022)

IMDb ★ 8,0


Een goochelaar die in een verlaten pretpark woont doet de problemen van een ontmoedigde tiener verdwijnen, die het hard te verduren heeft, en geeft haar weer hoop. Met een dikke IMDb-score van 8,0 moet deze zesdelige serie van Koreaanse makelij zeker het kijken waard zijn. Lees hier waar je de romantische drama- en musicalfilm The Sound of Magic kunt streamen.

The Vow (2012)

IMDb ★ 6,8

Bron: Screen Gems | Netflix

Een auto-ongeluk brengt Paige in coma en wanneer ze wakker wordt met ernstig geheugenverlies, probeert haar man Leo haar hart weer te winnen. Een lach en absoluut ook een traan zijn gegarandeerd bij deze film, waar tussen Rachel McAdams en Chaning Tatum de vonk overspringt. Lees hier waar je de film The Vow kunt kijken.

Cold Mountain (2003)

IMDb ★ 7,2

Bron: Miramax Films | Netflix

Wanneer de Zuidelijke soldaat Inman tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog gewond raakt, besluit hij te deserteren en aan een gevaarlijke reis te beginnen naar zijn geboortedorp. Hij hoopt hier herenigd te worden met zijn liefje Ada, die alles op alles moet zetten om te overleven in deze zware tijden. Ze krijgt hulp van Ruby, die Ada helpt bij het runnen van haar boerderij. Grote epische klassieker met Renée Zellweger, Nicole Kidman en Jude Law in een liefdesspagaat. Lees hier waar je de film Cold Mountain kunt kijken.

Ben Is Back (2018)

IMDb ★ 6,7

Bron: STXinternational | Netflix

Als actrice Julia Roberts in een dramafilm zit is het negen van de tien keer goed. Zorg dat je een voorraad zakdoeken paraat ligt, en misschien met een groot glas wijn in de aanslag. Een imponerend familiedrama over een moeder-zoonrelatie en een verslaving die daartussen staat. Lees hier waar je de film Ben is Back kunt streamen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's