Talkshow Tijd voor MAX tijdelijk op tijdstip DWDD

Talkshow Tijd voor MAX tijdelijk op tijdstip DWDD
Tussenperiode wordt opgevuld

Nieuws

De Omroep MAX-talkshow Tijd voor MAX is in april te zien op het tijdstip van De Wereld Draait Door, tussen 19.00 en 20.00 uur op NPO 1. Op die manier wordt de tussenperiode tussen het eind van het seizoen van DWDD en het nieuwe programma van Margriet van der Linden ingevuld.

Frans Klein, directeur televisie van de NPO, zegt: "We willen na de laatste aflevering van dit seizoen van De Wereld Draait Door, op 30 maart, live programmering in de vooravond houden." De nieuwe talkshow van Margriet van der Linden begint dit jaar echter pas later. "Margriet van der Linden begint in mei met haar nieuwe vooravondshow voor KRO-NCRV. Daarom kiezen we, met dank aan Omroep MAX, nu voor deze overgangssituatie. In de toekomst sluiten de seizoenen van De Wereld Draait Door en de nieuwe vooravondshow strakker op elkaar aan."

Volgens Omroep MAX-directeur Jan Slagter zal de inhoud van Tijd voor MAX ook op het tijdelijke tijdstip in de avond onveranderd blijven. "Wij werken hier graag aan mee. De kijker kan van ons het vertrouwde Tijd voor MAX verwachten, alleen op een ander tijdstip", aldus Slagter. Tijd voor MAX wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen.

Begin mei start de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden op NPO 1.

Tijd voor MAX is van 3 tot en met 26 april iedere werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. De talkshow is voor en na die periode om 17.10 uur op NPO 1 te zien.

Tags: live, televisie, omroep, npo, de wereld draait door, dwdd, jan slagter, omroep max, margriet van der linden, npo 1, kro-ncrv, vooravond

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »