Kampioenswedstrijd Ajax - sc Heerenveen live op tv (Eredivisie)

Kampioenswedstrijd Ajax - sc Heerenveen live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in 33ste speelronde

Sport :

Op woensdag 11 mei spelen Ajax en sc Heerenveen in de tweeëndertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt om 20.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - sc Heerenveen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers kunnen in de directe confrontatie tegen sc Heerenveen woensdag kampioen van Nederland worden. De voortekenen zijn goed: van de laatste 25 confrontatie wonnen de Friezen er maar één en Ajax 24. Duidelijke cijfers, dus.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.10 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Ajax - sc Heerenveen is woensdag 11 mei om 20.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.10 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kampioenswedstrijd Ajax - sc Heerenveen live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV