Saïda Maggé opvolger van overleden Joost Karhof

Saïda Maggé opvolger van overleden Joost Karhof
Nieuwe invalpresentator Nieuwsuur

Nieuws

Nieuwsuur krijgt een nieuwe invalpresentator. Na het onverwachte overlijden van Joost Karhof moest het programma op zoek naar een opvolger. Dat is Saïda Maggé geworden. Ze is nu werkzaam als presentatrice op NPO Radio 1.

"Met Saïda halen we een jong en groot presentatietalent binnen", zegt Joost Oranje, hoofdredacteur van Nieuwsuur. "Ze is een uitstekend journaliste, kan goed interviewen en heeft bij AT5 al veel tv-kilometers gemaakt."

Saïda Maggé als verslaggever bij AT5

Maggé presenteerde eerder bij de Amsterdamse zender AT5. "Ik ben eind 2017 van AT5 naar de NTR overgestapt om veel te kunnen interviewen, in eerste instantie op de radio bij Nieuws en Co. Dat ik dat nu kan combineren met de invalrol van presentator bij Nieuwsuur is een droom die uitkomt", laat Saïda Maggé weten.

Maggé zal vanaf halverwege mei als invalpresentator in Nieuwsuur te zien zijn. Het programma is ook nog op zoek naar een vervanger van de vaste presentator Twan Huys, die overstapt naar RTL Late Night.

Tags: nieuwsuur, presentator, presentatrice, radio, hoofdredacteur, overlijden, npo, journaliste, verslaggever, npo radio 1, nieuws en co, rtl late night, nieuws, joost karhof, twan huys, at5, ntr

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »