Vandaag Inside met Johan Derksen vanaf maandag 16 mei weer te zien op SBS6

Vandaag Inside met Johan Derksen vanaf maandag 16 mei weer te zien op SBS6
Praatprogramma keert tóch terug

Nieuws :

Het einde van Vandaag Inside leek definitief na de gigantische rel rond een verhaal van Johan Derksen, die eerst beweerde een dronken vrouw te hebben gepenetreerd met een kaars en dat vervolgens veranderde in het plaatsen van een duizendurenkaars tussen haar benen. Nu keert het programma vanaf maandag 16 mei toch weer terug op tv.

Vandaag Inside gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Gecanceld
Woke Nederland was er na de uitspraken van Derksen als de kippen bij om hem te cancelen. Van alle kanten regende het veroordelingen, verwijten en boze reacties - niet in de laatste plaats in tv-programma's die zelf konden profiteren van het stoppen van Vandaag Inside, zoals het tot dat moment dramatisch scorende Jinek. Zelfs D66-leider Sigrid Kaag veroordeelde het programma, terwijl ze de grootste moeite heeft seksueel grensoverschrijdend gedrag in haar eigen partij adequaat aan te pakken.

Lees verder onder de video's.

"Ik kap"
Johan Derksen was vervolgens niet te spreken over het gebrek aan rugdekking van de Talpa-directie, die zijn oren liet hangen naar de kleine groep die probeert alle televisieprogramma's aan hun gedachtegoed aan te passen (de woke-cultuur). Voor die groep lijken bij de publieke omroep genoeg programma's te zijn, maar blijkbaar moest ook SBS6 eraan geloven. Vervolgens zijn de plooien tussen Derksen en de Talpa-directie gladgestreken, en dus keert Vandaag Inside vanaf maandag terug op televisie.

Vandaag Inside is vanaf maandag 16 mei elke werkdag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vandaag Inside met Johan Derksen vanaf maandag 16 mei weer te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV