Debatprogramma De Stelling van Nederland terug op tv

Debatprogramma De Stelling van Nederland terug op tv
Week voor gemeenteraadsverkiezingen

Kijktip :

Een week voor de gemeenteraadsverkiezingen is een nieuwe editie van De Stelling van Nederland te zien op televisie. In het debatprogramma discussiëren 'gewone Nederlanders' onder leiding van presentator Jort Kelder over de stelling: 'Wij moeten trots zijn op onze taal, tradities en verleden'.

Kunnen we onze 'zeehelden' van toen nog eren anno 2018? Mogen kinderen nog wel cowboytje en indiaantje spelen? En moeten we onze straten en scholen nog wel vernoemen naar Jan Pieterszoon Coen en Michiel de Ruyter? Dat soort vragen zullen voorbijkomen tijdens het debat.

Jort Kelder

"De Stelling van Nederland is niet het zoveelste debat tussen politici en experts, maar een confrontatie tussen mensen uit alle lagen van de samenleving over de heikele thema's van vandaag. Ongefilterd, want het programma is live", meldt omroep AVROTROS. Gijs Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel peilt de meningen in het land en geeft daarmee een stem aan de Nederlanders die niet in de zaal aanwezig zijn.

De Stelling van Nederland is woensdag 14 maart om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Lees ook hoe de NOS verslag doet van de gemeenteraadsverkiezingen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Debatprogramma De Stelling van Nederland terug op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV