Concert Het grote Songfestivalfeest vrijdag 13 mei te zien op NPO 3

Concert Het grote Songfestivalfeest vrijdag 13 mei te zien op NPO 3
Feest van herkenning voor Songfestivalfans

Kijktip :

De avond vóór de grote finale van het Eurovisie Songfestival van 2022 kun je alvast in de stemming komen met een registratie van Het grote Songfestivalfeest, een concert dat in 2019 plaatsvond in de Ziggo Dome. Het is een soort 'greatest hits' op Songfestivalgebied.

Het grote Songfestivalfeest gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Geschiedenis
Nog nooit eerder stonden er zó veel Songfestivalhelden op het podium als in 2019 in de Ziggo Dome het geval was. Het is een reis door vijftig jaar Songfestivalgeschiedenis en bevat het beste dat het Eurovisie Songfestival in die tijd te bieden had, met onvergetelijke winnaars als Katrina and the Waves ('Love Shine a Light', 1997) en Loreen ('Euphoria', 2012).

Nederlanders
Andere winnaars die het podium betreden zijn Johnny Logan, Nicole, Dana International en Netta. Uiteraard is er ook een Nederlandse afvaardiging bij het concert aanwezig; zo betreden Lenny Kuhr, Teach-In en Edsilia Rombley het podium. Ook recentere deelnemers als Emilie de Forest, Keiino en Mahmood geven acte de présence.

Het concert Het grote Songfestivalfeest is vrijdag 13 mei om 23.20 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je Het grote Songfestivalfeest terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Concert Het grote Songfestivalfeest vrijdag 13 mei te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV