Filmdrama In the Fade (originele titel: Aus dem Nichts) vrijdag te zien op Canvas

Filmdrama In the Fade (originele titel: Aus dem Nichts) vrijdag te zien op Canvas
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

De Duits-Turkse regisseur Fatih Akin geldt als één van de meest getalenteerde filmmakers van deze eeuw, maar zijn werk blijft vaak onder de radar. In 2017 werd het sterke filmdrama In the Fade (originele titel: Aus dem Nichts) echter nog genomineerd voor een Gouden Palm. Deze film is vrijdag te zien op Canvas en je kunt In the Fade streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Door een gruwelijke aanslag op haar gezin verliest Katja binnen een paar seconden alles waar ze zo veel van houdt. Door haar verdriet, radeloosheid en machteloosheid begint ze drugs al snel als een verzachtend middel te zien, waarin Katja zichzelf langzaam verliest. Op het moment dat ze alle hoop bijna verloren heeft, worden de daders gepakt en volgt er een slopende rechtzaak. Maar zal het recht ook zegevieren?

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Met In the Fade voegde Akin opnieuw een fraaie film toe aan zijn toch al rijke oeuvre. De productie won de Golden Globe voor Beste Niet-Engelstalige Film en werd ook op diverse andere prijzengala's bekroond. Het is dan ook een fascinerende productie met speciale aandacht voor de dreiging van extreemrechts. Spil in de film is de fenomenale Diane Kruger, die een ijzersterke hoofdrol voor de kijker in petto heeft.

In the Fade (2017) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is vrijdag 13 mei om 21.20 uur te zien op Canvas. Genre: drama, thriller. Speelduur: 106 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Filmdrama In the Fade (originele titel: Aus dem Nichts) vrijdag te zien op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV